Ons team

Ondernemen is onder andere het selecteren van de juiste mensen om u heen. Mensen die begrijpen wat u bezig houdt en die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie. Met trots presenteren wij u enkele van onze enthousiaste medewerkers, op en top op elkaar ingespeeld.
Sabrina | Administratieconsulent

"Gratis debiteurenbeheer!"
Na ruime ervaring op te hebben gedaan in het bedrijfsleven heeft Sabrina gekozen voor de overstap naar MKB boekhoudservice. Als administratieconsulente is zij verantwoordelijk voor de administratie van haar cliëntenpakket.

Het verwerken van administraties en het voeren van debiteurenbeheer voert zij voornamelijk uit bij haar cliënten op locatie. Mocht u onze bedrijfswagen dus bij een (collega) ondernemer geparkeerd zien staan dan weet u dat MKB boekhoudservice ook bij deze relatie van toegevoegde waarde is.
Chantal | Administratieconsulent

"heeft als JULIA veel ervaring opgedaan bij kleine- en middelgrote bedrijven."
Zij weet hoe een ongeordende administratie snel kan leiden tot ‘inzicht in cijfers’. Snel en doeltreffend.
Julia | Administratieconsulent

"Tegen vast scherp tarief uw administratie volledig uitbesteed"
Julia neemt de administratie uit handen, verwerkt inkoopfacturen razendsnel, regelt een automatische koppeling met de banken en zorgt er voor dat de cliënt op zeer eenvoudige en efficiënte wijze zijn verkoopfacturen aan kan maken.

Betaalt een debiteur niet? Dan gaat Julia daar achteraan. Daarnaast bespreekt zij periodiek de administratie met haar cliënten zodat zij altijd inzicht hebben in de cijfers.

Julia heeft zo’n enorm succes dat haar weken al volledig vol zitten. Wilt u toch ook gebruik maken van de diensten van Julia? Mail haar dan op julia@mkbboekhoudservice.nl, dan zorgt zij er voor dat één van haar collega’s deze diensten bij u op locatie komt verzorgen.
Petra | Administratieconsulent

"Meer boekhouding voor minder geld"
Na een lange loopbaan op een kleiner administratiekantoor heeft Petra gekozen voor de efficiënte administratie oplossing van MKB boekhoudservice. In de functie van administratie-consulente verricht zij uiteenlopende administratieve diensten voor haar cliënten.

Als geen ander weet Petra van een chaos een gestructureerde en overzichtelijke boekhouding te maken.
Carina | Administratieconsulente

"is een JULIA met veel ervaring"
Zij verzorgt niet alleen uw boekhouding maar kan ook allerlei overzichten voor u opstellen. Een all-round administratieconsulente die snel orde brengt in uw administratie.
Fera | Planning en administratie

"Cliënt staat centraal"
Het eerste aanspreekpunt van MKB boekhoudservice. Fera is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en fungeert als eerste aanspreekpunt naar onze cliënten.
Dorien | Administratieconsulent

"Ontzorgen van de ondernemer"
Na vele jaren in verschillende functies bij een groot accountantskantoor te werken kwam Dorien tot de conclusie dat ze een hele brede interesse heeft, maar dat haar hart toch bij de financiële administratie ligt. Nu is ze als administratieconsulente bij MKB boekhoudservice met veel enthousiasme volop bezig met dat wat zij leuk vind: ondernemers ontzorgen op het gebied van de financiële administratie.

Met het doel om de ondernemer te ontzorgen, maakt ze met een digitale en efficiënte administratie een einde aan de ‘papierwinkel’.
Vacature | Administratieconsulent

"Continuïteit gewaarborgd door een enthousiast team"
Vanwege het succes van onze innovatieve administratieve oplossing zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Je werkzaamheden als administratieconsulente zijn uitdagend en divers, zo ben je geheel verantwoordelijk voor de administraties van onze cliënten, het onderhouden van contacten met relaties, het beoordelen van financiële administraties, het opzetten van administraties alsmede het adviseren van cliënten en het voorbereiden van diverse belastingaangiften. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering.

Enige jaren relevante werkervaring is een pre. Bekijk de volledige vacature hier!
Ben je geïnteresseerd? We ontvangen je sollicitatie graag per e-mail op info@mkbboekhoudservice.nl.